In de Cramer 23A, Heerlen06 - 810 276 62

CrossFitter van de maand: Maud Relouw

Maud Relouw

Naam: Maud Relouw
Nickname: Maudje
Leeftijd: 26
Beroep: Sales Analyst bij Merit Medical

Sinds wanneer ben je lid van CrossFit Heerlen?
Op 22 maart 2016 had ik mijn eerste proefles en meteen ook aangemeld als lid.

Maud tijdens onze Halloween WOD (2016)

Waarom besloot je te gaan CrossFitten bij CrossFit Heerlen?
Samen met vrienden zocht ik een leuke sport om fit te worden.

Deed je aan sport voordat je met CrossFit begon?
Ik heb, samen met Claire, lang hockey gespeeld. Verder wat gesport in de sportschool.

Hoe kwam je in aanraking gekomen met CrossFit?
Mike kwam met het idee om te gaan crossfitten. Toen heeft een vriendin van ons (Aniek) contact opgenomen met crossfit Heerlen, die toen net pas van start gegaan was. Aniek is ook lang lid geweest bij CrossFit Heerlen maar heeft zich moeten afmelden toen ze naar België verhuisde.

Wat was je eerste WOD?
Dat is dus meer dan 2,5 jaar geleden haha. Ik geloof kettlebel swings, box jumps en heel veel rondjes rennen om het gebouw.

Welke doelen zou je in de komende zes maanden willen bereiken en hoe ga je dat doen?
Ik wil graag sterker en fitter worden. Hiervoor doe ik aanvullende krachttraining. Ook ga ik meer letten op voeding.

Wat is je minst favoriete CrossFit-oefening?
Wall Balls!

En… wat is je favoriete CrossFit-oefening?
Alle spellen 😊

Verzin een WOD en geef hem een naam 😉
Buddy DICE WOD
Rol om en om de dobbelsteen en voer de oefening uit, je buddy rent ondertussen.
Time cap 20 minuten. 1 punt per oefening. Duo met de meeste punten is het winnende team.

Oefeningen dobbelsteen:
1: 20 sit ups
2: 20 kettlebel swings
3: 20 dumbbell Box step overs
4: 20 sec wall sit
5: 10 lunges with dumbbells
6: 100 single unders

Welk nummer (muziektrack) hoor je het liefst tijdens een WOD?
Apeshit

Op welke CrossFit-prestatie ben je het meest trots?
Ik denk double unders. Het lukt niet altijd even goed maar ik ben trots dat ik het kan.

Wat is je favoriete moment bij CrossFit Heerlen?
Ik vond het crossfit spookhuis erg cool met Halloween.

Heb je nog andere interesses naast CrossFit?
Reizen. Mike, Claire en ik gaan eind februari backpacken in Sri Lanka. 😊 Verder onderneem ik graag dingen met vrienden en mijn vriend, speel ik graag met mijn hond en kijk graag films en series.

Lekker wandelen met de hond in de hei. Hier bij een routepijl van de CrossFit Heerlen Trailrun Brunssummerheide 🙂 (links is mijn hond, rechts is de hond van Mike)

Wat is je favoriete “cheat meal” en wanneer heb je die voor het laatst gegeten?
Pizza met wijn erbij. Vorig weekend.

Welk advies heb je voor nieuwe atleten van CrossFit Heerlen?
Het maakt niet uit hoe sterk je bent. Zolang je je best maar doet!

Zou je nog iets willen vertellen of zeggen?
Wanneer is de volgende spelletjes avond?

Het CrossFit Heerlen Team over Maud

Thessyana & Danny: Toen we Maud bespraken tijdens onze laatste staff meeting werd al snel duidelijk dat zij de volgende CrossFitter van de maand moest worden. Maud heeft nog niet al haar sportieve doelen bereikt – in haar interview geeft ze namelijk aan dat ze graag nóg sterker wilt worden, maar ze traint er hard voor. Ze traint ook consequent en consistent. Gemiddeld twee keer per week. Nu al bijna drie jaar lang. Ook dat geeft aan dat ze naast veel enthousiasme ook over een gezonde dosis doorzettingsvermogen beschikt. Wat we ook leuk vinden aan Maud is dat ze bloedfanatiek is als het op spelletjes aankomt. Haar enthousiasme tijdens het crossfitten, met name tijdens warm up games, werkt aanstekelijk en haar aanwezigheid tijdens community events wordt door iedereen gewaardeerd. Maud is bovendien ook één van onze Originals – zo noemen wij onze eerste 100 leden en we zijn er apetrots op dat deze goedlachse dame nog steeds met veel plezier komt CrossFitten in onze box. Maar dat is natuurlijk geen voorwaarde om in aanmerking te komen voor deze eretitel. Maud is gekozen net als elke andere CrossFitter van de maand: in overleg met het hele team en de criteria om deze eretitel te krijgen ligt in het verlengde van wat wij met onze box willen bereiken en uitstralen. Dus Maud… Thanks for being part of our community and for being just the way you are… keep crushing WODs!

Coach Nadesch: Gefeliciteerd Maud! Al meer dan 2 jaar een lid van CrossFit Heerlen, en iemand die altijd positiviteit met zich meebrengt en interesse toont naar anderen. Jij kunt meer dan je zelf denkt, en je bikkelt altijd door zonder gezeur. Ik wens je een mooi nieuw sportief jaar en blijf de uitdagingen aangaan 💪🏼

Coach Jos: Maud is al lang lid van onze community en traint altijd hard met altijd een smile welke wod er die dag ook staat geprogrammeerd
Hoop je nog lang te mogen begroeten in onze box
Work hard with a smile

Coach Stephanie: Maud is altijd vrolijk als ze komt trainen, ondanks dat ze bij de drie musketiers behoort komt ze ook vaker alleen trainen en neemt altijd cues van je aan en doet hier meteen iets mee! Je brengt een fijne sfeer in de groep en doet de wods altijd met full effort, keep up the good work! & keep smiling 🙂

Coach Valerie: It has been such a joy to see Maud improve her technique (and strength!) over the past few months at CFH! She is a focused athlete with a positive attitude, always ready to work hard and grow in CrossFit. Congrats on being CrossFitter of the Month, and keep up the good work!

Coach Armand: Maud is een prettige, vrolijke en no nonsense atleet. En dan natuurlijk extreem “humble”, ze zal zichzelf zelden op de borst kloppen dus laat ons dat bij deze maar doen want je verdient het zeker! Gefeliciteerd topper, hoop je nog vele WOD’s en o.a. spelletjes Twister te mogen meemaken 😉

Coach Quinten: Maud, gefeliciteerd met deze mooie titel! 😎 Je werkt altijd hard, en je zeurt of klaagt nooit. Je bent een voorbeeld voor veel mensen. Keep up the good work en succes met het behalen van je toekomstige doelen binnen CrossFit!