In de Cramer 23A, Heerlen06 - 810 276 62

Waarom jij mee wilt doen met de CrossFit Open

CrossFit Open 2017Nog een paar nachtjes slapen en dan begint het mooiste sportevenement wereldwijd: De CrossFit Games Open! Vanaf donderdag 23 februari wordt er elke week – gedurende 5 weken – een workout bekend gemaakt. Deze workouts worden zo vormgegeven dat de deelnemers op de proef worden gesteld op elk gebied van fitness. Het is dan ook een ideaal moment om te zien waar je goed in bent en waar verbeteringen te behalen vallen. Bij CrossFit Heerlen bieden wij iedereen de mogelijkheid om deze workouts op zaterdag te doen.

Tijdens de Open maakt het niet uit of je met je nieuwe Nano’s en hoge sokken de WOD’s doet, of dat je pas twee maanden bezig bent met CrossFit en gewoon probeert te overleven: het is voor iedereen in de box en alles is te scalen. Je kunt je tijdens de Open meten met CrossFitters over de hele wereld en met de mensen in je box, want dat maakt het natuurlijk leuk: je doet de Open samen.

Het is dus vooral een leuke dag met je buddies van CrossFit Heerlen. Een normale WOD is natuurlijk al een wekelijks/dagelijks hoogtepunt om te shinen in jouw box. De Open voegt daar twee dingen aan toe:
1. Je wordt ge-judged waardoor je je een echte atleet voelt;
2. Er is een publiek om je aan te moedigen zodat je je nog meer een atleet voelt en nog harder gaat. Je buddies staan je aan te moedigen en vaak komen er ook anderen kijken.

Het is gewoon een leuk moment om in onze community bezig te zijn met de toffe sport die CrossFit is.

Een andere reden om mee te doen kan zijn dat je waarschijnlijk toch niets beters te doen hebt. Geef het maar toe. Scrabbelen is best badass maar beter ga je jezelf spierpijn bezorgen.

games-logo-2017

Nu wil je natuurlijk direct die inschrijving regelen. Dat kan door te surfen naar games.crossfit.com. Na het invullen van je persoons- en creditcard gegevens ben je een officiële CrossFit Open 2017 atleet. Hoe cool is dat? Verder kun je er alvast rekening mee houden dat je in deze weekenden aan de slag zult gaan:

  • 17.1: 23 februari – 27 februari / zaterdag 25 februari
  • 17.2: 2 – 6 maart / zaterdag 4 maart
  • 17.3: 9 – 13 maart / zaterdag 11 maart
  • 17.4: 16 – 20 maart / zaterdag 18 maart
  • 17.5: 23 – 27 maart / zaterdag 25 maart

Het is nu afwachten wat Dave Castro (CrossFit’s Games maker) voor ons in petto heeft om onze fitheid op de proef te stellen. De WOD’s worden wekelijks vlak voor de bewuste data bekend gemaakt. Wij kijken er naar uit!

Lees het volgend artikel om meer te weten te komen over: de CrossFit Games.

 

Leave a Reply