In de Cramer 23A, Heerlen06 - 810 276 62

Nadesch Johnson

Coach | CrossFit Level 1 / Weightlifting / Kids Trainer & PowerMama Coach

About me

Toen ik na een aantal maanden merkte wat voor een grote sprongen ikzelf maakte door CrossFit (m.n. in fitter zijn, blijer en mentaal sterker zijn) begon ik erover na te denken hoe mooi het zou zijn om kinderen al van kleins af aan plezier uit sport te kunnen laten ervaren. Toen nog niet wetende dat er in heel veel CrossFit boxen wereldwijd CrossFit Kids lessen gegeven worden. Kort daarna kwam ik daar achter en wist ik dat als CrossFit Heerlen in de toekomst CrossFit Kids zou starten, en de mogelijkheid er voor mij zou zijn, ik daar graag deel van wilde uitmaken. En zo gebeurde het.

In leren en groeien zijn we als mens oneindig! Ik wil daarom ook heel graag blijven leren en coachen, en ik zou het een voorrecht vinden om dat in de toekomst zoveel mogelijk te mogen doen. Mijn ultieme doel binnen CrossFit Heerlen als coach is bijdragen aan een heleboel blije, fitte kids en volwassenen die ook allemaal hun eigen doelen hebben.

Lees meer: Blogpost 16 februari 2017 – ‘Ontmoet onze nieuwe CrossFit KIDS COACH: Nadesch Johnson’

CrossFit Training Credentials

CrossFit Level 1 Trainer
Credentialed CF-L1 Trainer
CrossFit Kids Trainer
2017
CrossFit Scaling Certificate
Certified CrossFit Trainer with the ability to modify workouts for athletes; beginners, intermediate CrossFitters, advanced CrossFitters, former athletes from other disciplines and those with injuries.
CrossFit Judge
Certified CrossFit Judge with the skills necessary to judge any CrossFit competition.
Weightlifting Trainer (Olympic)
Level 1-2 - Dutch Weightlifting Association (NGB)
PowerMama Coach
Specialized Fitness Trainer during and after pregnancy