In de Cramer 23A, Heerlen06 - 810 276 62

Ontmoet onze nieuwe CrossFit KIDS COACH: Nadesch Johnson

CrossFit Heerlen is trots op haar nieuwe CrossFit Kids gecertificeerde coach Nadesch Johnson. Wij zijn blij met Nadesch als een waardevol lid van ons coach team. Ze introduceert CrossFit Kids in onze CrossFit box en we kijken er naar uit om kinderen tussen 5 en 10 jaar kennis te laten maken met CrossFit Kids.

Lees meer over Nadesch in onderstaand interview en op haar coachpage.

Nadesch Johnson

Nickname: Juf 😉
Leeftijd: 28

Kun je ons iets vertellen over jouw achtergrond (m.b.t. sport)?
Voordat ik aan CrossFit begon was ik allesbehalve sportief. Ik was actief in de vorm van het afsluiten van abonnementen bij verschillende sportscholen en dan deed ik daar vervolgens niks mee. Ik zei meestal: “Sporten is niks voor mij. Ik vind het niet leuk. Ik voel me er niet prettig bij en ik ben er ook niet goed in!” Tót Maart 2016…. mijn eerste proefles samen met mijn mannetje bij Danny… toen nog in een klein gymzaaltje in een oude basisschool….. die avond was voor mij LOVE on the first WOD 🙂

CrossFit Kids Heerlen

Wanneer besloot je CrossFit Kids coach te willen worden? En waarom?
Toen ik na een aantal maanden merkte wat voor een grote sprongen ikzelf maakte door CrossFit (m.n. in fitter zijn, blijer en mentaal sterker zijn) begon ik erover na te denken hoe mooi het zou zijn om kinderen al van kleins af aan plezier uit sport te kunnen laten ervaren. Toen nog niet wetende dat er in heel veel CrossFit boxen wereldwijd CrossFit Kids lessen gegeven worden. Kort daarna kwam ik daar achter en wist ik dat als CrossFit Heerlen in de toekomst CrossFit Kids zou starten, en de mogelijkheid er voor mij zou zijn, ik daar graag deel van wilde uitmaken.

Wanneer en hoe ben je in aanraking gekomen met CrossFit?
Ik ben vertrouwd geraakt met CrossFit Heerlen door Danny en Thess, die ik al wat jaartjes ken, de trots eigenaren van CrossFit Heerlen.

Wat vind jij het leukst aan CrossFit?
Wat ik het mooiste vindt aan onze box is het community/family gevoel wat er is. Iedereen draagt op zijn of haar manier zijn steentje bij, er is respect voor elkaar en we helpen elkaar zodat we allemaal weer een stukje verder kunnen komen in de door onszelf gestelde doelen. Dat gevoel was er al in de kleine gymzaal met toen nog een klein groepje, en dat in combinatie met de opzet van een altijd weer verrassende les/WOD (“Workout of the Day”) heeft mijn sportieve ik naar boven gehaald… 🙂

CrossFit Kids Heerlen

Heb je nog verdere ambities?
In leren en groeien zijn we als mens oneindig! Ik wil heel graag blijven leren, en ik zou het een voorrecht vinden om dat in de toekomst zoveel mogelijk te mogen doen. Ik zou bijvoorbeeld graag volwassenen en kinderen met special needs in de toekomst de aandacht willen geven die zij nodig hebben.

Wat zijn jouw favoriete activiteiten buiten de box?
Ik ben graag thuis en buitenshuis vind ik het leuk om samen met mijn man Manfred, kinderen Ojani en Shiyah en ons hondenkind James in de natuur te wandelen. En dan in de lente/zomer met een picknick erbij… 🙂 Ik vind het ook leuk om als gezin samen, maar ook zonder onze kids buiten actief bezig te zijn door te hardlopen of fietsen. Daarnaast hou ik van pretparken en de bioscoop. Ik ben dol op reizen. En dat hoeft niet ver te zijn. Zelfs in eigen omgeving is er nog genoeg waar ik niet geweest ben of ervaren heb. En dat sluit aan op iets waar ik ook dol op ben en dat is nieuwe ervaringen opdoen. 🙂

Wat is jouw ultiem doel binnen CrossFit/CrossFit Heerlen?
Dat zijn er een heleboel, maar de belangrijkste voor mij is dat ik nog heel veel mag leren, en groeien, want daardoor kom ik steeds dichter bij wat ik wil als coach en dat is bijdragen aan een heleboel blije, fitte kids en volwassenen die ook allemaal hun eigen doelen hebben.

CrossFit Kids Heerlen

Wil je nog iets zeggen tegen de mensen die dit lezen?
Blijf dicht bij jezelf! Probeer jezelf zo min mogelijk met anderen te vergelijken, want de tijd dat je daarmee bezig bent krijg je niet terug. Het helpt je ook niet daar te zijn waar je moet zijn, namelijk bij je eigen ontwikkeling.

Iedereen heeft zijn eigen sterke punten en laten we elkaar allemaal helpen om te groeien!

Leave a Reply