In de Cramer 23A, Heerlen06 - 810 276 62

Fysiotherapie

Een fysiotherapeut zou niet iemand moeten zijn die je pas ontmoet als je eenmaal geblesseerd bent. We zien onze fysiotherapeuten van Fysiotherapie Heerlen liever als prestatietherapeuten die zich richten op het voorkomen van blessures.

Met hun no-nonsense aanpak zul je in een mum van tijd herstellen en beter gaan bewegen.

Fysiotherapie bij CrossFit Heerlen

In de behandelruimte van CrossFit Heerlen kun je bij Fysiotherapie Heerlen terecht voor:

  • Fysiotherapie
  • Manuele Therapie
  • Medical Taping

Ondanks dat CrossFit zich bewust richt op techniek en schalen van intensiteit, en hierdoor een relatief blessure-arme sport is, komen er ook in deze sport blessures voor. Deze zijn vaak goed te verhelpen met advies van de coach. Mocht dit niet baten, dan is de begeleiding van een fysiotherapeut onmisbaar. Ook voor revaliderende sporters en cliënten van fysiotherapeuten vermindert CrossFit de kans op (sport)blessures en overbelastingsletsels. Hierbij is het dus een pré als je fysiotherapeut iets van CrossFit weet. Om deze reden werken CrossFit Heerlen en Fysiotherapie Heerlen samen. Met een volledig uitgeruste behandelruimte maakt CrossFit Heerlen het mogelijk om jouw fysiotherapeut op locatie te bezoeken.

Fysiotherapeuten Sandra Joeris en Geert Heutmekers van Fysiotherapie Heerlen doen zelf ook aan CrossFit, waardoor zij met je mee kunnen kijken of je klachten bijvoorbeeld met je techniek te maken hebben of juist te verhelpen zijn met CrossFit. Door hun gedegen kennis en aanpak helpen ze eenieder zijn of haar doel om pijnvrij te kunnen bewegen snel te verwezenlijken. Naast fysiotherapie kun je bij hen terecht voor manuele therapie en medical taping.

Maak direct online een afspraak.

Impressie fysiotherapie

Sandra Joeris

Fysiotherapeut & Manueel Therapeut

Sandra werkt als fysiotherapeute voor Fysiotherapie Heerlen. Daarnaast heeft ze zich gespecialiseerd tot manueel therapeute. Sinds 2 jaar doet ze fanatiek aan CrossFit en heeft ze als fysiotherapeute menig Crossfitter begeleid tijdens en na een blessure.

Naast haar werk in de praktijk geeft ze ook les op de opleiding manuele therapie bij Somt University. Ze verheugd zich ontzettend om samen te werken met de atleten en coaches van CrossFit Heerlen.

Impressie behandelruimte

Spreekuur

Mocht je een blessure hebben of een blessure voelen opkomen? Aarzel niet. Neem contact op met Sandra. Want hoe eerder je een blessure herkend en er wat aan doet, hoe sneller je weer je normale trainingen op kunt pakken.