In de Cramer 23A, Heerlen06 - 810 276 62

CrossFit Heerlen organiseert derde editie Trailrun Brunssummerheide

De derde editie van de Trailrun Brunssummerheide wordt dit jaar op zondag 5 maart georganiseerd door CrossFit Heerlen. Het uitdagende hardloopevenement door het prachtige Zuid Limburgse heuvellandschap, is na twee jaar de Trailrun Brunssummerheide te hebben geheten, omgedoopt tot de CrossFit Heerlen Trailrun Brunssummerheide. Eigenaar Danny Plesz organiseerde ook de eerdere edities van de Trailrun Brunssummerheide.

CrossFit Heerlen

CrossFit Heerlen is de eerste en enige CrossFit sportschool van Heerlen en biedt personal training in klein groepsverband, waarbij de Workouts of the Day (WOD) gevarieerd en functioneel zijn, en onder een hoge intensiteit worden uitgevoerd. Bij CrossFit is het gewoonlijk dat de oefeningen pas op de dag van de workout (WOD) bekend worden gemaakt, omdat routine volgens het CrossFit principe de vijand is. Een gevreesde WOD hierbij is de 5K en 10K. Deze afstanden komen overeen met de trails van de Trailrun Brunssummerheide…

Trailrun Brunssummerheide

Door de Trailrun Brunssummerheide te organiseren hoopt CrossFit Heerlen hardlopen in de natuur te promoten en hardlopers te enthousiasmeren voor CrossFit. CrossFit Heerlen combineert atletiek, gymnastiek en gewichtheffen in één trainingsvorm en is daarmee de fitnessdiscipline die het meest compleet wil zijn. Competenties als uithoudingsvermogen, kracht en snelheid worden continu getraind. Meer informatie over CrossFit Heerlen vind je op www.crossfitheerlen.nl en www.facebook.com/CrossFitHeerlen.

Trailrun Brunssummerheide 2017Toe aan een (nieuwe) uitdaging?

Oneffen paden, mul zand, modderige plassen, hoogteverschillen, krappe bochtjes, laaghangende takken en adembenemende uitzichten maken de Trailrun Brunssummerheide tot een waar avontuur. Lees meer over de Trailrun Brunssummerheide op www.trailrunbrunssummerheide.nl of schrijf je direct in!

Meer weten over trailrunning?

Heb jij nog nooit gehoord van trailrunning? Lees dan eerst meer over ‘Wat is trailrunning?’ of over de ‘Voordelen van trailrunning’. Bezoek de website van de Trailrun Brunssummerheide regelmatig en volg de Trailrun Brunssummerheide op Facebook om volledig op de hoogte te blijven!

Is de originele afstand van 10,9 kilometer teveel gevraagd voor jou? Maar wil je wel de uitdaging aangaan en off-road hardlopen over de mooiste paadjes door de Brunssummerheide? Schrijf je dan nu in voor de 5 km Trailrun Brunssummerheide!

1 Response

Leave a Reply